Ogłoszenie

Forum nie czynne

#1 2009-11-09 19:28:41

olixem

Postowicz

Punktów :   

Awangardowy Kaloryfer

Najczystszy z czystych nonsensów, bełkot nad bełkotami – działanie ogryzka na jonowanie kiedy to policja miała za zadanie funkcjonowanie drukarki ot tak. Lepszym przykładem jest abstrakcja nie miała z tym nic wspólnego, muszę powiedzieć, że to naprawdę był lizak. Jeśli twierdzisz, że flood złym tworem jest, wiedz iż mały duch lubi pospać w asfaltach betonu pod skorupą wielbłądziego mamuta. Przecież one nigdy nie zrozumieją South Parka, ewentualnie nauczą mnie robienia frytek bez wazeliny. Zjedzenie chleba było ciężkie dla jego matki w czerwonym stadzie koników palnych. Poza tym wapno palone ma fajny kolor, że aż bym mógł kupić do tego 2 pary frytek i majonez. Jeśli jednak zechcesz spróbować klapek na oczy, pójdź do antyramy i naciśnij dowolny klawisz.

Kawały o blondynkach i wszelkie odmiany ryb słodkowodnych nie nadają się na pieniądze[potrzebne źródło], po co ci ten lód wodny. Czarno-białe buty w kratkę i wtedy to scyzoryk, nie miałem zapalniczki to wszystko skończyło się na paluszkach[1]. Nigdy o tej podstawce nie wiedziałem, dlatego pianino wstawiłem na środek, a tu Ash Ketchum i już nigdy nie będzie dżdżownicy. A szkoda bo widziałem, że dobrze się spisywał, jeszcze wczoraj jak z serem ganiał po podwórzu to jak pies szczekał to i piaskownica, w każdym bądź razie lampka wina i język angielski, a do tego trochę pieprzu i mamy małe gofry z miodowym posmakiem. Stworzyło do doskonałe warunki do rozwoju sieci IRC oraz butelek myślowych. A jak wtedy piorun trzasnął to jak w kopalni stali to chusteczki higieniczne albo i nawet, w gorszym wypadku fioletowa substancja chemiczna, oni to właśnie jedli. Pucołowate policzki i trochę wafelków, gdzieś wtedy rosły cytryny, może trochę wcześniej, tak od światełka. Nie muszę państwa, że projektu przedstawia interpretującą wobec zadań przez. A Wikipedia ma rozległe pola kukurydzy, że e-mail.

Taki żal, że aż Menel.A na ostatnim z dżemów to już pustynia, tak rozległa, że każdy z ludzi widzi Kinder Niespodziankę. Kontemplując przegryzał coś, ale było po zębach widać, że zachowanie jet złe, a niedostojny jest obywatel, który to i owo zrobił dla tego gatunku owadów. Wszystkie ze zdjęć z płyty to historie z palca wyssane, nikt przecież tego hamburgera nie widział, a w dyskoncie spożywczym tych kilobajtów było jak najmniej. Tak więc – co ma z tym wspólnego Osama Bin Laden? Gubiąc się w myślach, jak żółta żaba w przeszłości mlekodajna, dająca nie-pierniki. Gryzło mnie to, zwłaszcza pod pachami, bo obrażenia Jeepa były dość duże, możnaby rzec, że jednak biszkopt cioci jest najlepszy. Ambicja przysłów polskich i wszystko co związane z rozległym światem to nic innego jak IRC i wszyscy inni wyznawcy islamu. A co na to Einstein? Nikt nie wie, co stało się z tymi lufami, aczkolwiek ona i on robili to wtedy na chmurze i jak żuk, to wszystko było surrealistyczne.

Ten post był edytowany 9454241 razy.
Everyone lies

Forum nie czynne

Stopka forum

RSS